Een moment geduld aub.
Home / Gripgrab winddichte toe cover

Gripgrab winddichte toe cover

MerkGripGrab
KleurZwart
Maat

ProductAantal
Gripgrab winddichte toe cover L/XL (42-45)
€ 27,00Art# 5708486109914
 
Voorraad: <5
Gripgrab winddichte toe cover S/M (38-41)
€ 27,00Art# 5708486109907
 
Voorraad: <5
Gripgrab winddichte toe cover XXL/XXXL (46-49)
€ 27,00Art# 5708486109921
 
Voorraad: 1
productafbeelding

Gripgrab winddichte toe cover

De winddichte en waterbestendige Toe Covers zijn ideaal voor wielrennen in het voor- en najaar. Ze zijn gemakkelijk en snel aan te trekken – trek ze gewoon over je schoenen en ze bieden bescherming tegen de elementen. Deze gemakkelijk aan te trekken teenbeschermers zijn gemaakt van winddicht materiaal om extra warmte te bieden tijdens ritten in overgangsweer. Ze bedekken de voorkant van je fietsschoenen, het gebied dat het meest wordt blootgesteld aan koude wind, en houden je tenen beschermd. De teenbeschermers kunnen snel worden verwijderd en in uw jerseyzak worden opgeborgen wanneer ze niet nodig zijn.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.