Een moment geduld aub.
Home / Orca Calfguard

Orca Calfguard

MerkOrca
Geslachtunisex
KleurZwart/groen
Maat

ProductAantal
Orca Calfguard zwart L
€ 55,00Art# 8434446083907
 
Voorraad: 1
Orca Calfguard zwart S
€ 55,00Art# 8434446083822
 
Voorraad: 1
Orca Calfguard zwart M
€ 55,00Art# 8434446083891
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding

Orca Calfguard

Deze kuitbeschermers zijn speciaal ontworpen voor swimrun-races. Ze geven je extra drijfvermogen in je benen en maken een Pull Buoy overbodig, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt. Ze beschermen ook je schenen tegen stenen en onkruid om kleine schrammen te voorkomen die je plezier in de race kunnen wegnemen. De perfecte metgezel voor je zwemraces.
Drijfvermogen
De sandwichachtige constructie heeft een binnenkant van 18 mm schuim en 2 mm neopreen met 38 cellen, wat het drijfvermogen compenseert dat verloren gaat door het dragen van schoenen tijdens de wedstrijd. Deze kuitbeschermers helpen voorkomen dat je benen wegzakken, waardoor je snelheid en tijd verbeteren tijdens je wedstrijd.
Bescherming
Naast het verbeteren van uw zwemtechniek, kunt u tijdens het hardlopen de gebruikelijke slagen vermijden die worden veroorzaakt door contact met stenen of braamstruiken.
Compressie
De stof geeft je de nodige compressie om spiervermoeidheid te verminderen.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.