Een moment geduld aub.
Home / Zone3 neoprene swim cap

Zone3 neoprene swim cap

MerkZone3
Maat

ProductAantal
Zone3 neoprene swim cap black/red M
€ 35,00Art# 602815988346
 
Voorraad: <5
Zone3 neoprene swim cap black/red L
€ 35,00Art# 602815988353
 
Voorraad: <5
productafbeelding

Zone3 neoprene swim cap

De premium Zone3 Neopreen Skull Cap is de ultieme thermische bescherming voor zwemmen in open water en biedt warmte terwijl de goede hydrodynamica door het water wordt behouden.Iedereen die de ervaring heeft met een koud hoofd tijdens het zwemmen in koud water, weet hoe waardevol de neoprene caps kunnen zijn om u op weg te helpen! Het ontwerp is erop gericht om deze cap zo goed mogelijk te laten passen en heeft een klittenband die onder de kin aansluit voor verschillende hoofdmaten. We hebben de grootste klacht van zwemmers die de cap uit één stuk gebruiken, gevonden dat ze ‘strak’ onder de kin kunnen voelen en niet verstelbaar zijn. Dit ontwerp helpt daarom dit probleem te verlichten. De cap is gemaakt van een hoogwaardig 4 mm Yamamoto Smoothskin-materiaal voor warmte en waterdichtheid.Samen met de Zone3 neopreen sokken en handschoenen zijn dit enkele van de best verkochte accessoires en perfect voor iedereen die in koud water zwemt.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.