Een moment geduld aub.
Home / Zone3 neoprene swim gloves

Zone3 neoprene swim gloves

MerkZone3
Maat

ProductAantal
Zone3 neoprene swim gloves black/red L
€ 35,00Art# 602815987530
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid
Zone3 neoprene swim gloves black/red M
€ 35,00Art# 602815987523
 
Voorraad: <5
productafbeelding

Zone3 neoprene swim gloves

De belangrijkste functie van de Zone3 zwemhandschoenen voor open water is om je handen geïsoleerd te houden van de kou. De extremiteiten van het lichaam, zoals handen en voeten, voelen altijd het meest koud, dus deze handschoenen zijn ontworpen om zwemmen in koud water beter beheersbaar te maken. Een ontwerpoplossing is gevonden door de lengte van de handschoenen te vergroten, zodat ze over of onder het wetsuit kunnen worden geplooid om geen blootgestelde huid te garanderen en door een klittenband toe te voegen om de handschoen op zijn plaats te houden. Zone3 heeft ook de band tussen de vingers verwijderd, die andere merken vaak gebruiken, om zwemmen veel natuurlijker en minder vermoeiend te maken.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.