Een moment geduld aub.
Home / Zone3 Swim safety buoy Tow float

Zone3 Swim safety buoy Tow float

MerkZone3
Kleur

ProductAantal
Zone3 Swim safety buoy Tow float orange 28 ltr
€ 32,00Art# 5056305712907
 
Voorraad: >5
Zone3 Swim safety buoy Tow float pink 28 ltr
€ 32,00Art# 5056305712914
 
Voorraad: >5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Zone3 Swim safety buoy Tow float

De Zone3 Tow Float is ontworpen voor degenen die nieuw zijn in het zwemmen in open water en degenen die een veiligheidsboei moeten dragen tijdens het racen of trainen. Het is ultralicht, biedt vrijwel geen weerstand en is verkrijgbaar in twee kleuren. Perfect om de zichtbaarheid in open water te verbeteren. Het heeft een verstelbare dubbele riem die stevig om uw middel wordt bevestigd; een riem zorgt ervoor dat de boei tijdens het zwemmen buiten slagbereik blijft. De sleepdrijver wordt compleet geleverd met een ventiel voor het opblazen en leeg laten lopen en een draagbeugel. In tegenstelling tot onze best verkochte 28L Safety Buoy & Dry Bag, heeft deze geen interne opslag en is het slechts een enkele laag materiaal. Het is echter ongeveer even groot met een opgeblazen maat van ca. 41x22cm en leeggelopen 48 x 29cm.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.