Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit Alpha
Bij van der Hoorn TriSport vind u de beste wetsuits van Orca, Zone3 en HUUB, voor open water zwemmen en Triathlon

Orca wetsuit Alpha

MerkOrca
GeslachtMannen
Maat

ProductAantal
Orca wetsuit Alpha 7
650,00   € 520,00Art# 8434446632211
 
Voorraad: 1
Orca wetsuit Alpha MT
650,00   € 520,00Art# 8434446632266
 
Voorraad: 1
productafbeelding

Orca wetsuit Alpha

Het Orca Alpha lange mouw wetsuit heren is ideaal voor iemand die een zelfverzekerde zwemmer is en op zoek is naar bewegingsvrijheid, een totaal gevoel voor het water met een klein beetje drijfvermogen om te helpen met hun lichaamsprofiel. Erkend als het meest flexibele, onbeperkte wetsuit op de markt, is de Alpha ontworpen als aanvulling op de techniek van een goede zwemmer en je nog sneller door het water te laten bewegen. Met de eerste 0,88 vrije armen in de branche voor ongeëvenaarde flexibiliteit en waterfeedback onder de onderarm, evenals zorgvuldig geplaatste Exo-cell drijfvermogen-stippen voor een betere drijfpositie en evenwicht.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.