Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit W Sonar
Bij van der Hoorn TriSport vind u de beste wetsuits van Orca, Zone3 en HUUB, voor open water zwemmen en Triathlon

Orca wetsuit W Sonar

MerkOrca
GeslachtVrouwen
Maat

ProductAantal
Orca wetsuit W Sonar fullsleeve L
€ 399,00Art# 8434446214097
 
Voorraad: 1
Orca wetsuit W Sonar fullsleeve S
€ 399,00Art# 8434446214073
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca wetsuit W Sonar

logo total swimmer

Totale zwemmer

De nieuwe Sonar is het meest veelzijdige pak in ons assortiment, het grootste deel van de triatleet gemeenschap zal vinden dat het voldoet aan hun budget en technische vereisten. Ideaal voor de totale zwemmers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen flexibiliteit en drijfvermogen, dit wetsuit heeft beide precies daar waar je het nodig hebt: drijfvermogen in het onderlichaam en flexibiliteit bovenaan. Deze combinatie helpt je om de beste positie in het water te behouden, waardoor de weerstand wordt verminderd.
AERODOME 2
Deze technologie, die wordt gebruikt in het onderlichaam voor het quad- en heupgedeelte, biedt de zwemmer 30% meer drijfvermogen. Het geheim zit in de samenstelling die bestaat uit honderden holtes tussen twee behandelde lagen neopreen.
CORE LATERAL STABILIZER (CLS)
Dit paneel biedt laterale steun in de buik om zijwaartse bewegingen te voorkomen en jouw core te versterken. Met deze technologie kun je de goede techniek langer behouden.
NO CHAFING
Klittenband is toegevoegd aan de buitenflap van het wetsuit om in de kraagnaad wrijving en schuren reduceren.
SPEED
Een nieuwe functie in dit nieuwe Sonar-pak is de toevoeging van een dunner onderbeenpaneel, een Yamamoto-composiet met een 39-cellige SCS-coating die de wrijving in de overgangen verminderd. Daarnaast helpen Hydrolite-panelen het wetsuit gemakkelijker uit te trekken, zodat jouw overgangen nog sneller gaan.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Orca wetsuit W Sonar

Vanaf  € 29,00
Vanaf  € 7,00
Vanaf  € 39,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.