Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit W Sonar
Bij van der Hoorn TriSport vind u de beste wetsuits van Orca, Zone3 en HUUB, voor open water zwemmen en Triathlon

Orca wetsuit W Sonar

MerkOrca
GeslachtVrouwen
Maat

ProductAantal
Orca wetsuit W Sonar fullsleeve L
399,00   € 319,20Art# 8434446214097
 
Voorraad: 1
Orca wetsuit W Sonar M
429,00   € 343,20Art# 8434446632464
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca wetsuit W Sonar

Het Orca Sonar Wetsuit voor dames is het meest veelzijdige wetsuit in het assortiment, het is geschikt voor de technische mogelijkheden en behoeften van een groot deel van de triatleetgemeenschap. Het is ontworpen om drijfvermogen en flexibiliteit te combineren om een juiste positie in het water te bereiken, waardoor uw hydrodynamica verbetert. De Sonar geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om wat verder te gaan. Met de Sonar krijg je 30% meer drijfvermogen en het zal je helpen om langer een horizontale en verhoogde positie te behouden dankzij het gerichte drijfvermogen, aangepast aan de vorm van het vrouwenlichaam. CLS-technologie ondersteunt uw buik, voorkomt verdraaiing en in combinatie met Aerodome helpt het u om de juiste positionering in uw onderlichaam te behouden. Dankzij de Yamamoto 39-panelen van 1,5 mm en de Super Stretch-binnenvoering merk je een toename in je slagafstand
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.